Počinje SP u atletici, maratonka Šustić završila u bolnici

27.09.2019.

11:02

Autor: I.L.K./HRT

default error photo
Prvog dana SP-a od hrvatskih će predstavnika nastupiti Ana Šimić i maratonke.
U katarskoj Dohi počinje Svjetsko atletsko prvenstvo koje će trajati do 6. listopada, a prvog će dana od hrvatskih predstavnika nastupiti Ana Šimić i dvije maratonke.
Kasno večeras, točnije minutu do 23 sata počinje maraton u kojem su nas trebale predstavljati Bojana Bjeljac, Matea Parlov Koštro i Nikolina Šustić Stanković. Međutim, Šustić Stanković jutros je hitno prevezena u bolnicu i neće trčati maraton.

- Tužna sam, zaista nemam sreće. U Dohi sam već treći put. I vjerojatno neću imati priliku ni startati svoje treće Svjetsko prvenstvo ovdje. Otrovala sam se. Cijelu noć povraćam, jaka glavobolja, osip. Iz IAAF klinike me upravo vode u bolnicu. Svu snagu sam iscrpila i bio bi prevelik zalogaj da uopće startam večeras. Imam zabranu nastupa, mada bih zaista željela zbog svih "mojih" dragih ljudi da makar mahnem sa startne linije u ponoć preko TV-a i napravim barem par koračića na stazi Svjetskog prvenstva. Borac sam, ali neke stvari u životu jednostavno ne možeš kontrolirati..., objavila je Nikolina na svom Facebook profilu.

Kvalifikacije skoka u vis počinju u 17.40. Bude li Šimić uspješna, očekuje je nastup u finalu 30. rujna.

Prijenos iz Dohe na Drugom programu HTV-a počinje u 17.30.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!