23:10 / 11.08.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Perković za HRT: Peti naslov zaredom, peta serija, daj pet!

-

-

Foto: - / -

"Mama je došla u Berlin i neće više ni na jedno natjecanje", rekla je uz smijeh peterostruka europska prvakinja.
Četiri zlata prije ovoga osvojila sam na sličan način pa šteta bi bila da nisam zakomplicirala maksimalno. Kakvo god natjecanje bilo, uspjela sam ga završiti kako je trebalo. Sljedeća natjecanja i europska prvenstva bit će puno lakša jer sam sada ušla u povijest, rekla je Sandra Perković nakon osvajanja petog europskog zlata do kojeg je došla hicem u pretposljednjoj seriji.

Bilo je dosta teško natjecanje. Vrtim, udaram u mrežu, počne se javljati neka nervoza… Imala sam neku negativnu atmosferu i pokušala sam se izdići iz toga. Nije mi uopće bila bitna daljina već da disk izađe van. Kad sam se uozbiljila, opet u mrežu i onda dođe ta peta serija gdje je taj disk toliko bez veze izašao van. Čim sam vidjela da je letio preko 65 znala sam da to ne može nitko stići, rekla je Perković. 

Natjecanje ću pamtiti po petom naslovu i po petoj seriji
. Hvala navijačima koji su me došli bodriti u ovom broju i djeci koja su mi napravila slogan 'Give me five' (Daj pet). I na kraju, mislila sam na mamu, koja se uvijek nervira kad me gleda na televiziji. No, ona me iznenadila i došla u Berlin. Neće više ni na jedno natjecanje, rekla je uz smijeh peterostruka europska prvakinja.

Ovo je prva medalja koju ne posvećujem nikome već samoj sebi jer je ovo moja deseta medalja s velikih natjecanja, devet zlata i jedno srebro iz Pekinga. Give me five!, ponovila je Perković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!