14:18 / 04.09.2018.

Autor: Hina

Perković uvjerljivo slavila na Hanžekovićevom memorijalu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Sandra Perković pobjednica je u bacanju diska na Hanžekovićevom memorijalu s 67,60 metara.
Sandra Perković vratila se pobjedničkim navikama trijumfiravši u disku na mitingu u Zagrebu s hicem od 67.60 metara.  Perković: Sada se vidi tko me pobijedio u Dijamantnoj ligi

Nakon nedavnog, za nju razočaravajućeg nastupa, na finalu Dijamantne lige u Bruxellesu, na kojem je bila tek treća i tako prekinula niz od 15 pobjeda, Sandra je u Zagrebu pokazala kako je dominantna vladarica ove discipline. U vrlo lošim uvjetima i iznimno skliskom bacalištu na stadionu Mladosti bacila je preko 67 metara, a na novinsku konferenciju je došla vidno promukla, s posljedicama bolesti koju vuče i prije finala Dijamantne lige. Pobjednički hitac od 67.60 metara došao je u trećoj seriji, u drugoj je bacila 66.10, u petoj 65.80, a u šestoj seriji 64.43 metra. Prvi i četvrti hitac nisu bili ispravni. Drugo mjesto osvojila je Perez (64.78), a treće Amerikanka Valerie Allman (61.38). Najljepše je bacat doma. Došla sam u Zagreb poražena, depresivna i to na mokar krug. Presetna sam.  Meni je ovih 67.60 metara velika satisfakcija, Ponosna sam na Zagrepčane što su me po ovoj kiši došla podržat, rekla je Perković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!