16:19 / 18.08.2019.

Autor: K.L./HRT

Perković: Nisam bila ona ja, nisam došla "rokati"

Sandra Perković (Sanjin Strukic/PIXSELL)

Sandra Perković (Sanjin Strukic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Sandra Perković nije uspjela doći do pobjede na mitingu Dijamantne lige u Birminghamu.
Sandra Perković nije uspjela doći do pobjede na mitingu Dijamantne lige u Birminghamu. Hitac od 63,80 metara donio joj je treće mjesto iza dvije Kubanke, pobjednice Yaime Perez (64,87 m) i Denie Caballero (64,59 m).
Sandra Perković treća u Birminghamu

- Završila sam na trećoj poziciji, zadovoljna sam što sam uzela još bodova i da sam u finalu Dijamantne lige u Bruxellesu. Danas daljina nije bila realna za koliko sam ja spremna, čak sam možda i malo prespremna pa si stvaram presing i radim ručnu, kazala je Perković nakon natjecanja.


Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!


Sandra je sa šest novih bodova došla do zbroja od 16 u ukupnom redoslijedu, čime je osigurala nastup na finalu u Bruxellesu, zajedno Kubankama Perez (23) i Caballero (22) te Amerikankom Valarie Allman koja je u Birminghamu bila šesta, a sa 11 bodova je na četvrtom mjestu ukupno.

- Danas nisam bila ona ja, nisam došla rokati već sam presigurno išla bacati. Četvrti ili peti hitac koji je udario u mrežu, bio je jako širok i da je izašlo van - bio bi jako daleko. Jako poznajem ovo bacalište u Birminghamu, znam da tu ima hitaca od 70 metara. Krug je dosta zeznut, brz je ili nije brz, ovisi o dijelu kruga s kojeg odskočiš, ali danas sam trebala pokazati malo bolju svoju spremu, objasnila je Perković i nastavila:

- Ali druge djevojke su uspjele napraviti što ja nisam, 65 metara nije neka daljina zbog koje bi se ja zabrinjavala. Čekam da se kod mene "odčepi" pa će sve biti kako treba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!