Perković: Možda je djelovalo kao da nisam zadovoljna, ali...

05.10.2019.

08:55

Autor: K.L./HRT

default error photo
Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Zlato i srebro osvojile Kubanke Yaime Perez i Denia Caballero, a Perković je nakon natjecanja otkrila kako je muku mučila s ozljedom  te nije znala hoće li uopće nastupiti.

Perković osvojila svjetsku broncu, Perez zlatna

Perković ozlijeđena do bronce: Nisam znala hoću li uopće nastupiti

- Hvala svima na podršci, hvala mojem timu koji do zadnjeg trenutka nije prestajao vjerovati u mene i moje mogućnosti, danas sam dala sve od sebe, danas je ovo bio moj maksimum. Vidjeli ste suze, možda je djelovalo kao da nisam zadovoljna, ali kada volite ovo što radite kao što to ja volim, kada dajete 200 posto sebe u nešto i kada nešto treće, nešto što nije u vašoj mogućnosti utječe na vas, normalno je da budete razočarani, napisala je Perković na Instagramu.

Ipak, Perković, dodala je kako je zadovoljna zbog rezultata.

- Ali kada sad stanem i razmislim, hvala Bogu što sam danas imala uopće priliku izaći na stadion i pokazati da ovakva kakva jesam sada vrijedna sam svjetske medalje. Voli vas vaša Sandra!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!