19:53 / 08.09.2018.

Autor: HRT

Perković: Bolji kraj sezone nisam mogla ni očekivati

Sandra Perković (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Sandra Perković (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

"Natjecanje je bilo više nego odlično. Bacila sam 68.44, najbolji hitac na natjecanju. Bolji kraj sezone od ovoga nisam mogla očekivati", rekla je Perković.
Sandra Perković iako je na Kupu kontinenata u Ostravi bacila disk 68.44 metara, što je bilo najdalje od svih natjecateljica, osvojila je drugo mjesto, ali kako i sama kaže iznimno je zadovoljna završetkom sezone. Natjecanje je bilo više nego odlično. Bacila sam 68.44, najbolji hitac na natjecanju. Bolji kraj sezone od ovoga nisam mogla očekivati. Prema pravilima ja nisam pobijedila, odnosno nisam skupila dovoljno bodova u zadnjoj seriji koja se jedina broji. U petoj seriji ja sam daleko bacila, ali sam nažalost prestupila. Mene to ne opterećuje zato što ja znam da sam najbolja što sam danas i pokazala, objasnila je Sandra. Sada slijedi jedan dugi, dugi odmor. Slijedi pauza i relaksacija i priprema za ono što slijedi sljedeće godine, a to je Dijamantna liga i Svjetsko prvenstvo u Dohi, dodala je Sandra te se na kraju zahvalila svima koji su je pratili i bodrili u još jednoj uspješnoj sezoni.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!