20:19 / 08.11.2018.

Autor: I.L.K./HPO

Paraolimpijac Bošnjak osvojio srebro i broncu

-

-

Foto: - / -

Hrvatski paraolimpijac Bruno Bošnjak osvojio je srebro i broncu u disciplini banked slalom u Svjetskom parasnowboard kupu.
Hrvatski paraolimpijac Bruno Bošnjak osvojio je srebro i broncu u disciplini banked slalom u Svjetskom parasnowboard kupu koji je održan u Dubaiju.

U srijedu je Bošnjak osvojio srebro, zlato je pripalo Nizozemcu Crisu Vosu, a brončani je bio Austrijanac Reinhold Schett, dok je Bošnjak danas bio treći. Zlato je ponovno pripalo Nizozemcu Crhisu Vosu, a srebro je otišlo Austrijancu Reinholdu Schetu.

Sretan sam jer sam na početku sezone ostvario odlične rezultate i tako potvrdio dobru formu, rekao je Bošnjak koji je na posljednjim paraolimpijskim igrama osvojio broncu.

Do kraja ove godine očekuju me još utrke Svjetskog kupa u Nizozemskoj i Finskoj, te s razlogom vjerujem da ću na kraju cjelokupne sezone biti na samom vrhu poretka ponajboljih ParaSnnowbordera, zaključio je prvi osvajač hrvatske paraolimpijske medalje u zimskim sportovima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!