Pannonian Challenge uz posebne mjere zbog pandemije

19.07.2021.

08:54

Autor: Hrvoje Šimunović/Dobro jutro, Hrvatska/M.Š./HRT

Pannonian Challenge

Pannonian Challenge

Foto: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

U 2021. godini publika se vraća na Pannonian Challenge.

Galerija
Zdenko Liška, organizacijski odbor Pannonian Challengea, Foto: Dobro jutro, Hrvatska/HRT
Pannonian Challenge, Foto: Dobro jutro, Hrvatska/HRTIgor Vukadnović, sudac na Pannonian Challengeu, Foto: Dobro jutro, Hrvatska/HRTPannonian Challenge, Foto: Dobro jutro, Hrvatska/HRT

S obzirom na to da su epidemiološke mjere i dalje na snazi, ide se u smjeru da će posjetitelji moći biti prisutni samo ako posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, zatim osobe koje imaju negativan PCR test ili brzi antigenski test te osobe koje su preboljele bolest COVID 19 i to 11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa. 

- Puno nam znači što će biti navijača. Mislim da je ovo jedno olakšanje i za nas i za publiku. Moći ćemo primiti oko tisuću ljudi na naše tribine. Nadamo se da će sve to funkcionirati, kaže sudac Igor Vukadinović.

Pannonian Challenge održava se ove godine od 11. do 15. kolovoza.

- Imamo potvrđeno deset do 15 sportaša top nivoa što se tiče BMX-a, također dolaze skejteri te in-line skejteri. Tu su i vozači romobila. Nadamo se da ćemo ugostiti par sudionika Olimpijskih igara u Tokiju, jer je to upravo prije Pannoniana, dodaje.

U skate parku u Osijeku u tijeku su pripreme za Pannonian Challenge.

- Poslije zime, pošto je sve otvoreno, to treba obnavljati. Ove posljednje kiše nisu napravile štetu, ali one prije jesu. Zima uvijek napravi štetu te svake godine dio obnavljamo, a novi dio radimo, ističe organizator Zdenko Liška dodajući da je plan da skate park gotov negdje do 5. kolovoza kako bi vozači mogli trenirati prije samog natjecanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!