12:55 / 17.04.2020.

Autor: Hina

Pannonian Challenge u novom terminu krajem ljeta

Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Novi datumi održavanja festivala bit će poznati uskoro.
Najveći regionalni festival ekstremnog sporta 21. izdanje Pannonian Challengea održat će se u novom terminu krajem ljeta, objavili su organizatori.

Pannonian Challenge se trebao održati od 3. do 7. lipnja u Osijeku, međutim zbog pandemije koronavirusa natjecanje je odgođeno za kraj ljeta.
Novi datumi održavanja festivala bit će poznati uskoro nakon što se usklade s ostalim sličnim natjecanjima ekstremnog sporta najvišeg ranga diljem svijeta te izazvanim promjenama u sportskim kalendarima.
- Ako je ikada itko pomislio da može biti ekstremniji od našeg festivala ekstremnog sporta grdno se prevario. Mi u Pannonianu i Osijeku se ne predajemo, naša nova vožnja održat će se u novim datumima koje ćemo objaviti uskoro, a tada vam garantiramo pobjedu, poručio je organizator Jurica Barać.
U vremenu dok se čeka novi "ljetni" datum Pannonian Challenge kreativna osječka ekipa svakodnevno priprema, te na web stranicama i na društvenim mrežama objavljuje zabavne i izazovne sadržaje.
Jedan od sadržaja jest i digitalna verzija, globalno popularne, festivalske monografije "PC XX: THE STORY". Monografija je predstavljena na prošlogodišnjem, jubilarnom XX. Pannonianu, a u njoj je autorica Aleksandra Živković u suradnji s dizajnerskim kolektivom NJI3, retrospektivnim fotografijama festivala i bivšeg skate parka pridružila priče i anegdote o osnivačima, organizatorima, sportašima, glazbenicima, posjetiteljima - svima onima koji su zaslužni što je Pannonian Challenge danas ondje gdje jest.
- Svi znaju da mi Pannonian Challenge živimo i da to nije samo organizacija festivala već stil života. Unatoč brojnim izazovima za nas opcija "preskakanja" jednog Pannoniana jednostavno ne postoji.  Nove datume objavljujemo uskoro, a do tada pratite naš web i naše društvene mreže i zabavite se uz ekstremno dobre sadržaje, istaknuo je Barać.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!