Ove godine četiri World Tour ekipe na Tour of Croatia

26.03.2018.

20:09

Autor: A.M./HRT

default error photo
Ove godine gledat ćemo četvrto izdanje biciklističke utrke Tour of Croatia. O tome je Marko Šapit u emisiji Stadion pričao s Vladimirom Miholjevićem.
Ove godine gledat ćemo četvrto izdanje biciklističke utrke Tour of Croatia. O pripremama i očekivanjma Marko Šapit je u emisiji Stadion pričao s prvim čovjekom Tour of Croatia Vladimirom Miholjevićem. Krećemo iz Osijeka, treći dan smo već na Biokovu, pa idemo u Istru i Zagreb. Puno ljudi iz turizma se divi koliko je naša država lijepa, najavio je Miholjević, koji je istaknuo kako je prošle godine televizijska slika s utrke dosegla dvije milijarde ljudi. Imamo ove godine četiri World Tour ekipe. Astana i Trek dolaze s ekipama za Giro. Imamo ukupno 21 ekipu, kaže Miholjević o jakoj konkurenciji ove godine. Tour of Croatia moći ćete pratiti na Hrvatskoj radioteleviziji. Pogledajte cijeli razgovor s Miholjevićem i sasznajte detalje o čevrtom izdanju ovog spektakla.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!