12:55 / 02.02.2019.

Autor: I.Ž.K./HRT/Hina

Osmero hrvatskih predstavnika na skijaškom SP-u

Elias Kolega (Sanja Žvanović/HRT)

Elias Kolega (Sanja Žvanović/HRT)

Foto: - / HRT

Hrvatsku će u Äreu predstavljati Andrea Komšić, Filip Zubčić, Matej Vidović, Istok Rodeš, Elias Kolega, Samuel Kolega, Natko Zrnčić Dim te Leon Nikić.
Na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju, koje sljedećeg tjedna počinje u švedskom Äreu, nastupit će osmero hrvatskih predstavnika, objavio je Hrvatski skijaški savez (HSS).

U Areu će Hrvatsku predstavljati jedna skijašica - Andrea Komšić te sedam skijaša - Filip Zubčić, Matej Vidović, Istok Rodeš, Elias Kolega, Samuel Kolega, Natko Zrnčić Dim i Leon Nikić.

Komšić planira veleslalomski i slalomski nastup. Zubčić bi trebao nastupiti u četiri discipline - superveleslalomu, alpskoj kombinaciji, veleslalomu i slalomu. U slalomu će uz Zubčića nastupiti Matej Vidović, Elias Kolega i Istok Rodeš. Natko Zrnćić Dim planira nastup u superveleslalomu, spustu i alpskoj kombinaciji, a Samuel Kolega i Leon Nikić u veleslalomu. U veleslalomskom nastupu će im se pridružiti i Elias Kolega.

Svjetsko prvenstvo u Äreu na rasporedu je od 4. do 17. siječnja, a utrke ćete moći pratiti u prijenosu na našem Drugom programu.
-

-

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!