Odbojkaši Murse: Ponovit ćemo, ako ne i biti bolji

24.05.2021.

10:26

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/M.Š./HRT

Trener OK Mursa Mario Teppert

Trener OK Mursa Mario Teppert

Foto: DJH / HRT

Osječki odbojkaši iz kluba Mursa ove sezone su postigli zapažene uspjehe. Osvojili su Kup, a u prvenstvu su završili na drugoj poziciji.

Posjetila ih je naša osječka ekipa tijekom trening u naselju Jug 2.

- Ovo je ujedno najveći uspjeh kluba te najveći uspjeh što se tiče odbojke u gradu Osijeku. Bili smo čitavo vrijeme u igri protiv Zagreba, ističe trener prve ekipe Mario Teppert.

- Mladi igrači moraju biti perspektivni, moraju imati volju i želju za napredovanjem. U zadnje vrijeme muška odbojka baš i nije u prvom planu, međutim ovo je idealna prilika da dečki dođu kod nas te se okušaju. Neka iskuse ovaj lijep sport, ističe osječka odbojkaška legenda Zvonimir Bogdanović.

Dodaje da je prva ekipa sastavljena od 90% domaćih igrača.

- Od početka smo nekako kliknuli, svi smo osim što smo suigrači i jako dobro prijatelji. To je bio dodatni impuls koji nas je pogurao do ovako dobrog rezultata. Treniramo, što u dvorani, što na pijesku, polako se slaže slagalica za iduću godinu, nadam se sličnom, ako ne i boljem uspjehu, kaže igrač OK Mursa Davor Bogdanović.

Jako je važan momčadski duh, ističe Kristijan Sućur.

- To je vrlo važna nit vodilja, to nas je krasilo tijekom cijele sezone.

Domagoj Vukosavljević je kadetski reprezentativac Hrvatske. Radi se o sjajnom serviseru čije bombe, brže i od 130 km/h, uništavaju protivnike. 

- Bili smo pretprošlog mjeseca na pripremama i na kvalifikacijama za EP, mislim da smo odlično odigrali sve utakmice, istaknula je mlada nada OK Mursa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!