19:36 / 21.08.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Obnovljeni osječki Sokolski dom uskoro otvara svoja vrata

-

-

Foto: - / -

U pet dvorana moći će u isto vrijeme trenirati 120 osoba, a prvi će put i roditelji koji dovode djecu na treninge "čekanje" provesti trenirajući.
Obnovljeni osječki Sokolski dom 3. rujna ponovno će otvoriti svoja vrata. U pet dvorana moći će u isto vrijeme trenirati 120 osoba, a prvi će put i roditelji koji dovode djecu na treninge "čekanje" provesti trenirajući.

Bit će to prostor ne samo za vrhunske gimnastičare već i za rekreaciju svih generacija Osječana. Ukupno će tako budući Sokol centar imati čak pet dvorana od čega je ona najveća veličine 1000 kvadrata, a u manjim dvoranama moći će vježbati mame i bebe, umirovljenici, odrasli, djeca s poteškoćama u razvoju, zatim spinning dvorana i brojne druge vrste treninga
, rekla je u programu Radio Osijeka projekt i marketing koordinatorica Ivana Maltašić.

Objekt je obnovljen zahvaljujući javno privatnom partnerstvu između Grada Osijeka i Žito grupe koja je uložila 34 milijuna kuna, a za što je dobila koncesiju na 40 godina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!