14:47 / 18.05.2021.

Autor: I.L./Hina

"Napravit ćemo sve da preokrenemo finalnu seriju"

HAVK Mladost

HAVK Mladost

Foto: Arhiva / HAVK Mladost

Trener vaterpolista zagrebačke Mladosti Zoran Bajić istaknuo je da će napraviti sve što je u njihovoj moći da preokrenu finalnu seriju prvenstva Hrvatske.

- Pokušat ćemo preokrenuti seriju i napraviti sve što je u našoj moći. Moramo biti čvrsti, agresivni i borbeni. Mora nas krasiti zajedništvo, ali ne na papiru, već izvedbom u vodi, izjavio je Zoran Bajić.

Vaterpolisti Mladosti u utorak putuju u Dubrovnik gdje ih u srijedu (17.55 sati) čeka težak zadatak, treća utakmica s Jugom AO u finalnoj seriji prvenstva Hrvatske. Dubrovčani su slavili u prve dvije utakmice te im je potrebna još jedna pobjeda za novi, 17. naslov prvaka Hrvatske. "Žapci" znaju da na bazenu Gruž moraju igrati na pobjedu kako bi borbu za titulu učinili neizvjesnom.

- Drugu utakmicu nismo bili ni toliko loši do drugog poluvremena. Nismo primili gol iz igre s igračem manje, što je pozitivno. Cilj Juga bit će sigurno da svedu utakmicu na mali broj golova. Odlučivat će detalji. Čak nas prisiljavaju da imamo kvalitetnu izvedbu s igračem više. Sve ćemo napraviti da to bude kvalitetnije i da ih vratimo s neizvjesnošću na četvrtu utakmicu u Zagrebu, izjavio je trener Mladosti.

- Moramo ponovno odigrati odličnu obranu kakvu smo igrali u prve dvije utakmice. Moramo zaustaviti njihove najbolje igrače koliko god to možemo i koliko god da je to težak zadatak. I eto. Nadam se toj jednoj dobroj obrani s naše strane, dobroj rasplivanosti, nadam se dobroj utakmici i naravno da se nadam našoj pobjedi, istaknuo je u najavi utakmice trener VK Jug Vjekoslav Kobešćak

Eventualna četvrta utakmica bila bi na rasporedu 22. svibnja, a moguća peta 26. svibnja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!