Nakon teškog pada javio se Peter Prevc

02.03.2023.

17:31

Autor: I.L./HRT

Peter Prevc nakon pada

Peter Prevc nakon pada

Foto: Borut Zivulovic / REUTERS

Najbolji slovenski skijaš skakač Peter Prevc doživio je u srijedu težak pad tijekom treninga na velikoj skakaonici na Svjetskom prvenstvu u Planici.

Prevc je u drugoj seriji odmah nakon skoka izgubio kontrolu nad skijama, okrenuo se u zraku i na 70 m leđima snažno udario o podnožje skakaonice. Nakon pada na tlo, prevrtao se i klizio po snijegu duže od 100 metara.


- Ponekad stvari izgledaju loše. Srećom, izvukao sam se samo s potresom mozga i natučenim leđima, objavio je na Instagramu slovenski sportaš koji je trenutačno u Sveučilišnom kliničkom centru u Ljubljani u koji je prevezen helikopterom. Objavio je i sliku iz njega našalivši se da je supruzi priuštio let do Ljubljane u povodu njihove 10. godišnjice.


- Hvala mojoj supruzi, svim bolničarima, liječnicima, medicinskim sestrama, koji se brinu o meni da iz bolnice izađem zdrav. Hvala svima na ohrabrujućim porukama, dodao je. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!