Na Rabu karate seminar sedmu godinu zaredom

19.08.2020.

15:25

Autor: HRT

default error photo
Zagrebački karate savez u suradnji sa zagrebačkim klubovima organizira sedmu godinu zaredom karate seminar u Loparu na Rabu.
Zagrebački karate savez u suradnji sa zagrebačkim klubovima organizira sedmu godinu zaredom karate seminar u Loparu na Rabu.

Poseban gost ovogodišnjeg izdanja uz trofejnu braću Kvesić je i saborski zastupnik Veljko Kajtazi.

- Naravno poslije 42 godine aktivnog bavljenja karateom, unatrag 10 godina ne mogu se pohvaliti imajući u vidu da sam preokupiran s obvezama u saboru. Moram vam reći kako me svi kritiziraju i govore kako bi se morao vratiti i prihvatiti neke uloge u karateu, ili u hrvatskom karate savezu, ili u hrvatskom olimpijskom odboru ili u zagrebačkom karate savezu, kazao je Kajtazi.
Uz mlađe sportaše grada Zagreba na pripremama je i ženska nacionalna selekcija u katama, koja je u veljači potvrdila novo europsko odličje.

Na seminaru je i hrvatski reprezentativac Ivan Kvesić.

- Ja stvarno želim otići na te olimpijske igre i tamo ostaviti jako veliki trag i osvojiti olimpijsku medalju, tako da mi je to dovoljan motiv bez obzira kad će se održati olimpijske igre, zaključio je Kvesić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!