19:16 / 14.12.2018.

Autor: HRT

Momčad Bahrain Merida udomaćila se na Hvaru

-

-

Foto: - / -

Najveća vijest na prezentaciji momčadi za sezonu 2019. bila je najava partnerstva s tvrtkom McLaren.
Na otoku Hvaru i ove se godine priprema jedna od najjačih biciklističkih profesionalnih momčadi - Bahrain Merida Team. Velika je to reklama ne samo za Hvar nego i za hrvatski turizam.

Profesionalna biciklistička momčad, koja broji osamdesetak ljudi od čega 25 vozača, osim priprema u Hvaru je održala i spektakularnu promociju na kojoj je predstavila momčad za sljedeću godinu. Predvodi je i dalje talijanska zvijezda Vincenzo Nibali.

"U našem  kampu ovdje  imamo optimalne uvjete za trening. Jednako tako,  ove su godine bili ispunjeni svi uvjeti da se vratimo i ponovno  krenemo u novu sezonu odavde", istaknuo je Nibali.

Budući da bahreinska kraljevska obitelj koja sponzorira biciklistički tim posjeduje većinski paket dionica McLarena, od sljedeće godine i ova tvornica ulazi u partnerski odnos s Bahrain Merida Teamom. Tako će McLaren biti jedini koji ima svoje profesionalne momčadi u biciklizmu i Formuli 1.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!