14:22 / 18.08.2020.

Autor: K.L./HRT

Miočićeva zahvala posebnim ljudima: Vi ste sa mnom u oktogonu

Stipe Miočić (Marko Prpic/PIXSELL)

Stipe Miočić (Marko Prpic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nakon što su se slegli dojmovi napisao je još jednu čestitiku, kako kaže, "posebnim ljudima" koji su uvijek prvi na licu mjesta u hitnim situacijama.
Američki borac hrvatskih korijena 37-godišnji Stipe Miočić obranio je u nedjelju naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji pobijedivši jednoglasnom odlukom sudaca 41-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera u borbi održanoj u Las Vegasu.

Nakon što su se slegli dojmovi napisao je još jednu zahvalu, kako kaže, "posebnim ljudima" koji su uvijek prvi na licu mjesta u hitnim situacijama.  

- Moram uzeti minutu i poslati zahvalu vrlo posebnim ljudima, svima u hitnim službama,  muškarcima i ženama koji služe našoj zemlji. Svaki put kad uđem u oktogon, vi ste sa mnom. Ljubav koju ste mi pokazali ovog tjedna iz svih dijelova svijeta je nevjerojatna. Imam samo ljubav i zahvalnost za sve vas. Ostanite sigurni, Bog vas blagoslovio, napisao je Miočić uz svoju ilustraciju u vatrogasnoj masci s UFC pojasom na ramenu.
Miočić već godinama obavlja dužnost višeg medicinskog tehničara u vatrogasnoj postrojbi i često ističe ponos što se bavi tim poslom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!