09:11 / 24.10.2020.

Autor: I.L./HRT

Miočić o planovima: Volio bih se boriti u Hrvatskoj

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Odgovarao je na pitanja fanova tijekom druženja organiziranog na Twitteru.
Aktualni UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić odgovarao je na pitanja fanova tijekom druženja koje su on i The Players' Tribune ovoga tjedna organizirali na Twitteru, prenosi fightsite.hr.

Jedno od pitanja bilo je ima li u planu odraditi borbu u Hrvatskoj jednom kada se svijet oporavi i vrati u normalu?

- Kada se situacija smiri, naravno da bih volio boriti se u Hrvatskoj. Bilo bi to sjajno. Volim zemlju, čudesna je. Volim sve o njoj, volim to što sam Hrvat i nadam se da će se to dogoditi. Definitivno bih to volio jednom kada ovoj pandemiji dođe kraj. Vidjet ćemo što UFC kaže i gdje žele da odradim idući meč. To bi bilo sjajno, a ako ništa drugo nadam se da ću se boriti u Clevelandu, odgovorio je Miočić.

Zanimalo ih je i koja mu je najdraža uspomena iz posjeta Hrvatskoj.

- Prvi odlazak u Hrvatsku. Bio sam dva tjedna i bilo je sjajno. Proveo sam vrijeme s ocem, njegovom suprugom i bratom. Upijao sam svaki trenutak. Imao sam priliku sve vidjeti, vidjeti obitelj koju dotad nisam poznavao i to je bilo sjajno. Vidio sam odakle su mi mama i tata. Vidio sam odakle dolazim. Iskreno, bilo je sjajno. Volio bih da mogu sve ponoviti. Koliko je to samo bili zabavno putovanje... Družiti se s tatom koji mi je sve rekao. Učiti, dobiti bolje znanje o tome odakle je moja obitelj ili kako je došla u SAD. Već sam otprilike znao priču, ali bilo je jako lijepo, istaknuo je UFC-ov prvak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!