09:52 / 28.08.2020.

Autor: I.L./HRT

Miočić isprovocirao Ngannoua i Jonesa

Stipe Miočić (Marko Prpic/PIXSELL)

Stipe Miočić (Marko Prpic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Ngannou je trenutačno prvi izazivač u teškoj kategoriji.
UFC-ov prvaka teške kategorije Stipe Miočić privukao je pozornost porukom na koju su reagirala dva njegova potencijalna protivnika, Francis Ngannou i Jon Jones.

- Oko Francisa uopće nisam uzbuđen. Već sam ga izdominirao kroz 25 minuta. Želim novi izazov! Volio bih boksati, poručio je američki borac hrvatskih korijena u razgovoru s fanovima. Na odgovor se nije dugo čekalo.

- Je li to tvoj način na koji me pokušavaš izbjeći?, napisao je Ngannou. Iako kamerunsko-francuski borac u objavi na Twitteru nije spomenuo Miočića, jasno je komu je ta poruka bila usmjerena.
- Znam da nisam najbolji boksač, ali sam prilično uvjeren da je sigurno reći da nitko ne želi gledati Stipu kako boksa, napisao je Jones.
Dodajmo da je Ngannou trenutačno prvi izazivač u teškoj kategoriji i borac koji će najvjerojatnije biti Miočićev sljedeći protivnik.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!