18:50 / 17.07.2020.

Autor: K.L./Hina

Mateša i Čop čestitali Kolindi Grabar-Kitarović na članstvu u MOO-u

Zlatko Mateša (Igor Kralj/PIXSELL)

Zlatko Mateša (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop čestitali su donedavnoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.
Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop čestitali su donedavnoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović na prestižnom statusu članice Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) u koji je izabrana u petak.

- Imati člana ili članicu MOO-a velika je stvar za svaku državu i Vaše imenovanje ogromna je počast i za hrvatski sport. Vjerujemo da ćete kao prva Hrvatica u članstvu MOO-a na tragu zaslužnih prethodnika predanim djelovanjem pridonijeti razvoju olimpizma, kako na međunarodnoj razini, tako i u Hrvatskoj. U ime cjelokupne hrvatske olimpijske obitelji i osobno ime - od srca Vam čestitamo primitak u članstvo MOO-a, stoji u čestitci čelnika Hrvatskog olimpijskog odbora.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!