20:26 / 19.04.2020.

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Marin Ranteš ima važnu poruku za sve

-

-

Foto: - / -

Sjajni vozač BMX-a Marin Ranteš ne miruje. Iako pun adrenalina, u uvjetima ograničenog kretanja ima važnu poruku za sve.
Ovog se ljeta nadao da će nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju ulažući maksimalan trud, ali i izlažući se vidljivo velikom riziku u pripremama za kvalifikacije. Ipak, sve je odgođeno. No sjajni vozač BMX-a Marin Ranteš ne miruje. Iako pun adrenalina, u uvjetima ograničenog kretanja ima važnu poruku za sve, posebice mlade i živahne poput njega.  

- Pozdrav svima iz Amerike. Trenutno se nalazim u sjevernoj Karolini, tu živim kod Daniela Densa. On ima svoj privatni skate park što nam omogućuje da možemo i dalje trenirati. Nadam se da ste svi ovo shvatili ozbiljno i da se držite uputa koje dobivamo i da svi ostajete doma. To je jedini način da smanjimo broj zaraženih i da virus ode što prije. Kao što znate Olimpijske igre su odgođene i mislim da je to najpametnija odluka da svi ostanemo zdravi. Panonian challenge je također odgođen, to mi jako teško pada, ali zbog zdravlja svih sportaša i sviih ljudi koji dolaze gledati mislim da je najpametnija odluka da je odgođeno. Zato vas pozivam sve da ostanete kod kuće i da se onda vidimo u Osijeku krajem godine na Panonian challengu, poručio je Ranteš.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!