Malčec i Relić završili nastup u 2. krugu u katama

25.05.2022.

11:35

Autor: Lovorko Magdić/HRT/I.L.

Sara Malčec i Matija Relić

Sara Malčec i Matija Relić

Foto: Lovorko Magdić / HRT

Sara Malčec i Matija Relić prošli su prvi krug natjecanja u katama na startu EP-a u karateu u turskom gradu Gaziantepu. Malčec je u svojoj kvalifikacijskoj skupini bila 3. s ocjenom 22.26, a Relić je nastavak izborio 4. rezultatom u muškoj konkurenciji - 24.12.

U drugom krugu među završnih 16 - oboje su imali 6. rezultat u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Malčec s ocjenom 22.8, a Relić 23.2.


- Vidim napredak od mog prvog nastupa na toj razini prošle godine u Poreču, istaknuo je Matija, a Sara dodala: - Da nije bilo debalansa u drugom nastupu, vjerojatno ni daljnji plasman prema dvoboju za odličja ne bi bio nemoguć.

Matija Relić

Matija Relić

Foto: Lovorko Magdić / HRT

Poslijepodne počinju borbe po kategorijama. Od naših nastupaju Lucija Lesjak (+68 kg), Anđelo Kvesić (+84 kg), Enes Garibović (-84 kg), Sadea Bećirović (-68 kg), Dino Šimunec (-75 kg) i Petra Nuić (-61 kg). 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!