15:02 / 03.01.2021.

Autor: K.L./HRT

Ljutić: Zadovoljna sam, malo mi je falilo

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Hrvatska je imala dvije predstavnice na slalomskoj utrci na Sljemenu.
Hrvatska je imala dvije predstavnice na slalomskoj utrci na Sljemenu i nažalost, nijedna nije uspjela ući u drugu vožnju, iako su i Leona Popović i Zrinka Ljutić bile blizu. ➡️ Pogledajte prve vožnje hrvatskih predstavnica

Ljutić je bila 33. s 4.17 sekunde zaostatka, a Popović 35. s 4.18 sekundi zaostatka. Popović je imala startni broj 45, a Ljutić 65.

- Staza je bila dosta zahtjevna, napravili su se kanali, malo rupe na nekim dijelovima. I sama dužina staze je teža nego na ostalim utrkama, falilo mi je malo brzine za drugu vožnju. Na kraju, ne mogu biti nezadovoljna, mislim da je skijanje dobro i da će na sljedećim utrkama biti još bolje. Nadam se da ćemo se ja i Sljeme sprijateljiti jednog dana, rekla je Leona Popović nakon utrke.
Još bliže plasmanu u drugu vožnju bila je 16-godišnja Zrinka Ljutić koja je bila 33.

- Druga slalomska utrka u Svjetskom kupu, zadovoljna sam, možda sam ne nekim dijelovima mogla biti brža, ali staza je bila teška zbog uvjeta i startnog broja. Nije staza izdržala do mene, malo mi je falilo. Nadam se da ću uskoro spustiti startne brojeve i uspjeti ući u drugu vožnju, rekla je Ljutić te dodala:

- Ovdje sam najmlađa, druge se starije i ozbiljne. Pokušavam ne gledati na njih kao neke nedostižne konkurentne već želim dati sve od sebe na treninzima i sljedećim utrkama te pokazati svoje skijanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!