Ljutić: Nisam se zamarala tehnikom, samo sam "raspalila"!

19.03.2022.

14:59

Autor: A.M./HRT

Zrinka Ljutić

Zrinka Ljutić

Foto: HTV2 / HRT

Osamnaestogodišnja Zrinka Ljutić je osvojenim petim mjestom u posljednjem slalomu sezone u Meribelu ostvarila najbolji rezultat hrvatskog ženskog skijanja od 2009. godine. Svjetska juniorska prvakinja je sjajnom formom u završnici ove sezone najavila velike stvari za sljedeću.  - Evo, peta sam završila na finalu. Još uvijek ne vjerujem, kad sam vidjela svoje ime i nakon prve vožnje kod broja devet i sad, nakon druge, ma stvarno sam presretna. Probala sam jednostavno skijati svoje i uopće ne razmišljati previše o nekim tehničkim dijelovima, nego samo svugdje "raspaliti". Imala sam par grešaka, ali uspjela sam se dobro oporaviti od njih, rekla je Zrtinka i nastavila:

- Evo baš sam sretna jer sam uspjela i sad i na svjetskom juniorskom prvenstvu biti jako opuštena, samo uživati u svakom zavoju, u svakom trenutku, i evo, tako je rezultat sam došao, kaže Zrinka Ljutić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!