19:09 / 28.09.2020.

Autor: I.Ž.K./Hina

Legenda NFL-a spriječila pokušaj otmice unuka

Joe Montana (Foto: REUTERS/Chris Helgren/File Photo)

Joe Montana (Foto: REUTERS/Chris Helgren/File Photo)

Foto: - / REUTERS

Joe Montana je sa San Franciscom osvojio četiri Super Bowla (1982., 1985., 1989., 1990.).
Legendarni vođa navale San Francisco 49ersa 64-godišnji Joe Montana i njegova supruga Jennifer (62) proteklog vikenda spriječili su pokušaj otmice devetomjesečnog unuka iz njihove kuće u Malibuu.

Joe Montana i njegova supruga u kući su zatekli nepoznatu ženu koja je u rukama držala njihovog unuka koji je spavao. Prvo su je pokušali nagovoriti da im vrati dijete, a nakon toga je došlo je do naguravanja i uspjeli su joj oduzeti unuka. Žena koja je pokušala otmicu pobjegla je iz njihove kuće, ali policija ju je uspjela uhititi, te je optužena za pokušaj otmice i krađu.

U ovom incidentu, koji se dogodio u subotu, nitko nije ozlijeđen, objavila je policija okruga Los Angeles.

Joe Montana je sa San Franciscom osvojio četiri Super Bowla (1982., 1985., 1989., 1990.), a zbog smirenosti i učinkovitosti u odlučujućim trenucima susreta dobio je nadimak "Comeback Kid". Mnogi ga smatraju jednim od najboljih quarterbackova u povijesti američkog nogometa, a 2000. godine postao je član Kuće slavnih.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!