15:43 / 18.10.2018.

Autor: Hina

Kup, vaterpolo: Izvučene kvalifikacijske skupine

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U prostorijama Hrvatskog vaterpolskog saveza u četvrtak je održano izvlačenje skupina za kvalifikacijski turnir Kupa Hrvatske koji će se održati od sedmog do 10. prosinca ove godine.
U prostorijama Hrvatskog vaterpolskog saveza u četvrtak je održano izvlačenje skupina za kvalifikacijski turnir Kupa Hrvatske koji će se održati od sedmog do 10. prosinca ove godine.

Prošlogodišnji finalisti Jadran Split i Jug Croatia osiguranje bili su nositelji skupina te je ždrijeb odredio da je nositelj skupine A Jadran, a skupine B Jug CO.
Ždrijebom je odlučeno da su u skupini A uz Jadran i Mornar, Solaris, POŠK, te Galeb, dok su u skupini B Jug CO, Mladost, Primorje, Medveščak i Zadar. 
Domaćini skupina biti će određeni naknadno.
Dva prvoplasirana kluba iz svake skupine plasirat će se na završni turnir koji će se održati od 21. do 23. prosinca u Dubrovniku. 
Polufinalne utakmice igrat će prvoplasirani iz svake grupe s drugoplasiranim iz suprotne grupe, nakon čega pobjednike tih utakmica očekuje finalno sučeljavanje.  
SKUPINA A: Jadran Split, Mornar, Solaris, POŠK, Galeb
SKUPINA B: Jug CO, Mladost, Primorje, Medveščak, Zadar

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!