13:14 / 18.03.2019.

Autor: HR2/HRT

Kostelić o sezoni u Svjetskom kupu: Dečki su spremni za velike stvari

-

-

Foto: - / -

Na skijalištu Soldeu u Andori u nedjelju je završena sezona Svjetskoga kupa.
Na skijalištu Soldeu u Andori u nedjelju je završena sezona Svjetskoga kupa. Posljednji slalom skijaša pripao je Francuzu Clementu Noelu, a Istok Rodeš imao je najbolje vrijeme druge vožnje. Ukupno je završio utrku na desetome mjestu ispred Marcela Hirschera koji je bio 14. Elias Kolega osvojio je 21. mjesto.

Na taj su način naši skijaši simbolično okrunili sezonu koja najavljuje njihov potencijal jer Hrvatska je nedavno imala čak četvoricu predstavnika u drugoj slalomskoj vožnji, a Filipu Zubčiću malo je nedostajalo da nastupi na završnici Svjetskoga kupa.

- Ovaj današnji rezultat samo je pokazatelj da su dečki spremni za velike stvari. Moja su očekivanja u potpunosti ispunili, komentirao je Ivica Kostelić, mentor naših skijaša koji se nedugo po završetku utrke javio slušateljima emisije Sport i glazba.

Sezonu je potom u našem programu prokomentirao i Istok Rodeš.

- Moramo biti zadovoljni, cilj je bio probiti se u 30 najboljih. To smo ostvarili i sad moramo nastaviti dalje, prema onome za što ustvari treniramo, a to su postolja i pobjede.

Razgovor Ivice Kostelića i Istoka Rodeša s Krešimirom Gotlinom u emisiji Sport i glazba poslušajte ovdje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!