18:03 / 06.01.2019.

Autor: HRT

Kostelić i Pavlek o uspjehu naših skijaša: Ovo je točka na i

-

-

Foto: - / -

"Vjerujem da su lijepe skijaške godine pred nama", istaknuo je direktor organizacijskog odbora utrke Vedran Pavlek.
Zahvaljujući sedmome mjestu Istoka Rodeša, 15. mjestu Mateja Vidovića i 20. poziciji Eliasa Kolege na desetom izdanju sljemenskog slaloma na Crvenom spustu, hrvatsko skijanje prvi je put imalo trojicu slalomaša među osvajačima bodova u Svjetskom kupu.

Rodeš: Gledat ćete nas u narednih deset godina

- Jako smo sretni da imamo tri momka u 30, vjerujem da ćemo uskoro imati i četiri. Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi i iznimno mi je drago da se ovo dogodilo baš na Sljemenu, prokomentirao je Ivica Kostelić u studiju HRT-a.

Istaknuo je kako svi mogu biti zadovoljni, iako ima još prostora za napredak.

- Neću reći da ove postave nisu odgovarale našim momcima koji bolje skijaju u kompliciranijim postavama, ali i danas su bili dobri u jednostavnima. Kad se gleda sa strane, svi su skijali dobro i rezultati su takvi pa moramo biti zadovoljni, dodao je Kostelić.

Rasplet sljemenske utrke pratilo 10 tisuća gledatelja


- Još se malo tresem, srce mi lupa i puls mi je visok zbog naših dečki. Ovo je točka na i, rezultat kvalitetnog i upornog rada, rekao je direktor organizacijskog odbora utrke Vedran Pavlek istaknuvši kako je domaća publika odigrala važnu ulogu u uspjehu naših skijaša.

- Vjerujem da su lijepe skijaške godine pred nama, zaključio je Pavlek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!