16:31 / 21.05.2020.

Autor: I.L./Hina

Igrač NFL-a podnio tužbu zbog seksualnog uznemiravanja

Ilustracija (Foto: pixabay)

Ilustracija (Foto: pixabay)

Foto: - / -

Sudski postupak još je u tijeku, ne mogu davati daljnje komentare.
Neimenovani igrač NFL-a podnio je građansku tužbu protiv američke zrakoplovne kompanije United Airlines zbog seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja jedne putnice tijekom leta iz Los Angelesa za Newark.

Neimenovani igrač je na sudu u Los Angelesu podnio tužbu protiv kompanije u kojoj tvrdi da ga je putnica tijekom leta "seksualno uznemiravala, napadala i zlostavljala."

Nepoznati igrač i njegov prijatelj tvrde kako su strpljivo molili ženu da se smiri i podnijeli četiri pritužbe stjuardesama prije nego što je žena, koja je bila u alkoholiziranom stanju i uzimala tablete, premještena na drugo mjesto.

- Ovo pitanje se tiče odgovornosti, ne samo Uniteda, već i napadača, rekao je odvjetnik muškaraca za NBC. - Oni koji imaju dužnost prema drugima trebali bi biti odgovorni za svoje neuspjehe, dodao je.

Glasnogovornik Uniteda je naglasio kako je putnik premješten na drugo sjedište, a kako je sudski postupak još u tijeku, ne mogu davati daljnje komentare.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!