10:13 / 11.09.2019.

Autor: M.M./HRT

Hrvatski strijelac na prvom mjestu svjetske ljestvice

Petar Gorša

Petar Gorša

Foto: - / -

Gosti u emisiji Dobro jutro Hrvatska bili su strijelac Petar Gorša, koji se upravo vratio sa Svjetskog kupa gdje je osvojio dvije medalje i njegov trener Siniša Vitez.
Gosti u emisiji Dobro jutro Hrvatska bili su strijelac Petar Gorša, koji se upravo vratio sa Svjetskog kupa gdje je osvojio dvije medalje i njegov trener Siniša Vitez.

- Osvojio sam zlato u maloj kalibarskoj puški trostav i srebro u u disciplini zračna puška. Po prvi puta u karijeri zasjeo sam na broju 1 na svjetskoj ljestvici u obje discipline. Do sada je to jedino, u obje dicipline, uspjela Snježana Pejčić, rekao je Gorša koji je izborio olimpijsku vizu.

- U ovom trenutku hrvatska streljačka reprezentacija ima etablirana četiri olimpijca. Pored toga ima i nekoliko kandidata koji imaju šanse da se kvalificiraju za naredne Olimpijske igre, rekao je trener Siniša Vitez.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!