Hrvatski olimpijci rehabilitirat će se u Daruvarskim toplicama

07.04.2022.

16:23

Autor: A.M./Hina

Siniša Krajač

Siniša Krajač

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

U četvrtak je potpisan ugovor o partnerstvu između Hrvatskog olimpijskog odbora i Daruvarskih toplica, specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju, priopćili su iz te zdravstvene ustanove s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ugovor se odnosi na područje prevencije i rehabilitacije hrvatskih sportaša i olimpijaca, s ciljem što kvalitetnijih priprema za nastupe na svim oblicima sportskih manifestacija i natjecanja.


U vrhunske rezultate rehabilitacije, uz profesionalan pristup stručnog tima i specifične individualne tretmane, uvjerili su se do sada brojni domaći i inozemni sportaši, a suradnja sa Hrvatskim olimpijskim odborom snažan je vjetar u leđa za još intenzivniji razvoj i pozicioniranje Daruvarskih toplica u segmentu sportskih priprema, prevencije i sportske rehabilitacije.


Potpisivanju ugovora, kojim su Daruvarske toplice postale centar za prevenciju i rehabilitaciju hrvatskih sportaša i olimpijaca, prisustvovali su glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač sa suradnicima, ravnatelj Daruvarskih toplica, Ratko Vuković, župan Bjelovarsko-Bilogorske županije Marko Marušić sa suradnicima te gradonačelnik grada Daruvara Damir Leniček.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!