12:44 / 03.09.2020.

Autor: A.M./Hina

Hrvatska skijaška reprezentacija na pripremama na Zermattu

Skijaška reprezntacija (Foto: Josip Regovic/PIXSELL)

Skijaška reprezntacija (Foto: Josip Regovic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nakon završetka ljetne pauze i kondicijskih priprema, hrvatski alpski reprezentativci i reprezentativke nastavili su sa snježnim pripremama.
Nakon završetka ljetne pauze i kondicijskih priprema, hrvatski alpski reprezentativci i reprezentativke nastavili su sa snježnim pripremama za nadolazeću sezonu te su od prošlog vikenda na treninzima na ledenjaku u švicarskom Zermattu.
Hrvatska skijaška reprezentacija bi se u već poznatoj i tradicionalnoj ljetnoj trening bazi u švicarskom Zermattu trebala zadržati dva tjedna, no ostanak će ovisiti i o epidemiološkoj situaciji i mogućnostima prelaska granica.
Na snježnim treninzima u Zermattu su članovi alpskih reprezentacija Leona Popović, Zrinka Ljutić, Filip Zubčić, Istok Rodeš i Samuel Kolega, a Elias Kolega je još uvijek u fazi oporavka nakon ozljede i kondicijskih priprema, no njegov povratak na snijeg također se očekuje uskoro.
Reprezentaciji se na Zermattu pridružio i Ivica Kostelić koji nastavlja svoju ulogu trenera-savjetnika.
Uvjeti na Zermattu su ovih dana idealni za kvalitetan skijaški trening te naši alpski reprezentativci marljivo treniraju i s nestrpljenjem iščekuju početak nove skijaške sezone.
Skijaška sezona započinje tjedan dana ranije, 17. i 18. listopada u austrijskom Söeldenu, utrkama FIS Svjetskog kupa u veleslalomu za žene i muškarce.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!