14:28 / 02.11.2021.

Autor: A.M./HRT

Hrgoviću propala još jedna velika borba

Hrgović u meču s Radonjićem

Hrgović u meču s Radonjićem

Foto: Jurica Galoić / PIXSELL

Filipu Hrgoviću opet je propala velika borba, kongoanski boksač Martin Bakole, koji je spominjan kao "Hrgin" najizgledniji suparnik u prosincu, boksat će u tom terminu, ali ne s hrvatskim boksačem nego s Francuzom Tonyjem Yokom.

- Čekamo samo potvrdu. Želimo borbu kojom će Martin napraviti iskorak. Uopće nismo dvojili hoćemo li je prihvatiti i vjerujem da će ga Martin nokautirati, smatram da je sposoban pobijediti bilo koga, rekao je Bakolin trener Billy Nelson, dodavši:


- Nije nas briga gdje se meč održava, iako će teže biti u Francuskoj. Yoka je velik, snažan tip. Što veći, to bolje za Martina, koji u svemu tome vidi izazov.


Yoka je svoj posljednji meč odradio protiv hrvatskog teškaša Petra Milasa te je slavio nokautom u sedmoj rundi. Yoka, koji je 18. na ljestvici teškaša i bio bi dosad najozbiljniji Hrgovićev suparnik, je u rujnu svladao Harunu Osumanua.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!