17:03 / 13.03.2018.

Autor: L.M./Hina

Hrgović: Želim osvojiti olimpijsko zlato

Filip Hrgović (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Filip Hrgović (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

"Moj veliki neostvareni san još živi u meni - želim osvojiti olimpijsko zlato", najavio je Filip Hrgović svoje želje i nadanja za Olimpijske igre u Tokiju 2020.
Boksački profesionalac i brončani olimpijac iz Rija 2016. Filip Hrgović, na sastanku je predstavnika Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) dogovorio nastavak suradnje na projektu OI Tokio 2020. godine. Moj veliki neostvareni san još živi u meni - želim osvojiti olimpijsko zlato. To je ambicija koja me drži od malih nogu. Na posljednjim Igrama nisam uspio u tome i vrhunska je stvar što sada i profesionalci mogu u borbu za olimpijske medalje, kazao je Hrgović izražavajući uvjerenje da će moći uskladiti olimpijsku i profesionalnu karijeru. Vjerujem da ću s tom ambicijom moći uskladiti svoju profesionalnu karijeru. Nikad se ne zna što budućnost donosi, boks je rizičan sport, svjestan sam da moja karijera može završiti sutra i zato me još drži ova olimpijska ambicija. Budem li zdrav, nema razloga da ne nastupim u Tokiju. Veselim se novom pokušaju ostvarenja svoga sna i vjerujem da ću ga iz drugog pokušaja i ostvariti, zaključio je Hrgović na sastanku kojemu su pored glavnog tajnika HOO-a Josipa Čopa i ravnatelja Odjela za unaprjeđenje razvojnih programa Nevena Šavore nazočili dopredsjednik HBS-a  Mladen Mikolčević, glavni tajnik Marko Marović te direktor reprezentacija Željko Mavrović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!