07:53 / 08.11.2020.

Autor: K.L./HRT

Hrgović: Puno je velikih boraca i spreman sam za sve njih

Filip Hrgović (Robert Anic/PIXSELL)

Filip Hrgović (Robert Anic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski teškaš nanio je prvi poraz prekidom iskusnom Amerikancu Rydellu Bookeru
Hrvatski teškaš Filip Hrgović nanio je prvi poraz prekidom (četvrti ukupno) iskusnom Amerikancu Rydellu Bookeru, bio je u kontroli tijekom cijelog meča, dominirao i kontrolirao sredinu ringa.

Booker je 39-godišnji Amerikanac koji je protiv Kubrata Puleva "preživio" i stigao do sudačke odluke, ali protiv Hrgovića nije uspio. U petoj rundi sudac je odlučio prekinuti borbu, a Hrgović je nakon meča poslao poruku cijeloj teškaškoj kategoriji.
- Imam poruku za cijelu teškašku kategoriju. Borite se protiv mene. Puno je veliki boraca i ja sam spreman za sve njih. Mogu ih sve nadboksati i nokautirati. Večeras je Rydell bio dobar i bilo je dobro pobijediti protiv njega, ali sada želim nekog drugog. Spreman sam, poručio je Hrgović

Njegov promotor Nisse Sauerland pohvalio ga je: - Vidjeli smo da je napravio što je i obećao. Pokazao je svoje mogućnosti, ima 10 nokauta u 12 rundi, sada pet uzastopna. Filip pripada samom vrhu i uskoro će biti tamo.

Hrgović se vraća sutra prijepodne vraća u Zagreb.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!