09:13 / 09.09.2018.

Autor: HRT

Hrgović: Prošlo je i bolje nego što sam očekivao

Filip Hrgović (Igor Kralj/PIXSELL)

Filip Hrgović (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Filip Hrgović osvojio je naslov interkontinentalnog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBC.
Hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović osvojio je naslov interkontinentalnog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBC zahvaljujući pobjedi nokautom u trećoj rundi protiv Amerikanca Amira Mansoura u zagrebačkoj Areni.

Sve je dobro prošlo, Bogu hvala. Čak i bolje nego što sam očekivao. Mislio sam, iskreno, da će izdržati nekih šest, sedam rundi te da će onda početi padati i da ću ga onda tu negdje završiti. Ali došlo je to i prije. Nisam primio nijedan ozbiljan udarac. Stvarno sam dobro boksao. Želim zahvaliti svom timu i svom treneru, ovo je tek početak, rekao je Hrgović na konferenciji za novinare.  

Znam da jako udaram i da sam na vrhuncu te da onda nitko ne može sa mnom. Ovo je bila jedna od tih izvedbi kad sam na vrhuncu, mislim da je stvarno dobra bila izvedba,
dodao je Hrgović.

Hrgoviću je ovo bila šesta profesionalna borba i šesta pobjeda, a peta nokautom. S druge strane, Mansour je u 28. borbi doživio treći poraz, no prvi prije isteka zadanog broja rundi.

Na trening kampu u Miamiju sam najviše dobio na samopouzdanju, to se vidjelo večeras. Trenirao sam s deset vrhunskih profesionalaca, vrhunskim trenerom i kada te on pohvali to ti daje dodatni vjetar u leđa,
objasnio je Hrgović nakon meča.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!