19:24 / 07.12.2019.

Autor: K.L./HRT/Hina

Hrgović: Koga god pošalju, ja sam spreman!

Foto:  Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Foto: Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Foto: - / REUTERS

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je Amerikanca Erica Molinu u dvoboju teške kategorije u Riyadu nokautiravši ga u trećoj rundi.
Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je Amerikanca Erica Molinu u dvoboju teške kategorije u Riyadu nokautiravši ga u trećoj rundi.

- Jako sam zadovoljan svojom borbom. Zahvaljujem i Molini koji je jedini pristao na borbu sa mnom kad nitko nije htio, rekao je Hrgović te se zahvalio svojim trenerima, promotorima i Saudijskoj Arabiji.

- Ovo je rat. Koristiš se svakim oružjem kojim možeš. Uostalom, nisam ja udarao u stražnji dio njegove glave, nego ju je on okretao i tako taj dio postavljao pred moje udarce koji su bili ispravni. Osim toga, tu je sudac koji je sve vidio, komentirao je Hrgović s obzirom na to se Molina žalio na zabranjene udarce u potiljak.
Hrgoviću je ovo bila deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je dosad bio najozbiljniji protivnik s obzirom da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

- Ovo je velika pobjeda i želim u njoj uživati. Svakako će mi otvoriti mnoga vrata, ali o idućem protivniku još ne želim razmišljati. Koga god pošalju, ja sam spreman! Sad se želim malo odmoriti od napornog kampa i provesti kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima, dodao je Hrgović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!