19:22 / 02.12.2020.

Autor: T.D./Hina

HPO čestitao Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija

Foto: - / PIXSELL

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, 3. prosinca, Hrvatski paraolimpijski odbor (HPO) je svim parasportašicama i parasportašima te svim osobama s invaliditetom uputio čestitku.
Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, 3. prosinca, Hrvatski paraolimpijski odbor (HPO) je svim parasportašicama i parasportašima te svim osobama s invaliditetom uputio čestitku uz želju da svi ostanu zdravi i odgovorni u okruženju pandemije bolesti COVID-19.

- Pozivamo sve parasportaše i osobe s invaliditetom da svojim aktivnostima prate svijetle primjere vrhunskih sportskih rezultata hrvatskih paraolimpijaca. Upravo su oni svojim sportskim dosezima i rezultatima pokazali što znači dati sve od sebe. Na tome im svima od srca iskreno i veliko hvala, istaknuo je predsjednik HPO-a Ratko Kovačić.

- Neka nas sve ova, izazovna situacija još dodatno motivira da, na odgovoran i siguran način, ustrajemo na ostvarivanju postavljenih sportskih i životnih ciljeva jer sportski duh ne poznaje granice, dodao je Kovačić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!