17:43 / 11.01.2021.

Autor: T.D./HRT

Holyfield želi u ring protiv Tysona

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Boksačka legenda Evander Holyfield, javno je prozvao starog rivala Mikea Tysona. Iako su obje legende u ozbiljnim godinama, strast prema boksu ne prestaje.
Boksačka legenda Evander Holyfield, javno je prozvao starog rivala Mikea Tysona. Iako su obje legende u ozbiljnim godinama, strast prema boksu ne prestaje. 58-godišnji Evander Holyfield je otkrio kako njegov tim menadžera pregovara s Tysonovim menadžerima i vjeruje kako bi treći meč generirao više od 200 milijuna dolara profita.

- Čekam njihovu odluku. Još uvijek treniram za tu borbu, a kada dođe do dogovora, onda ću biti spreman. Bit ću jako sretan ako se ta borba dogodi. Bit će to najveća borba, to je jedina istina. Mislim da Mike već ima moju poruku. To je odluka koju on mora donijeti sada i obojica moramo biti u dogovoru, rekao je Holyfield.Holyfield je dodao kako neće nikome otkrivati svoju strategiju za borbu protiv Tysona.Holyfield je već dva puta bio u ringu s Tysonom. Prvi meč završio je pobjedom Holyfielda u studenom 1996. godine, a njihova druga borba, osam mjeseci kasnije, završila je bez ceremonije kad je Tyson neslavno odgrizao dio Holyfieldova uha i bio diskvalificiran.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!