13:03 / 24.04.2020.

Autor: I.Ž.K./HRT/HAVK Mladost

HAVK Mladost donio odluku o isplatama igračima

Foto: Dino Ninković

Foto: Dino Ninković

Foto: - / -

Upravni odbor HAVK Mladost donio je odluku vezanu uz način isplate obaveza igračima uslijed epidemije bolesti COVID-19.
Upravni odbor HAVK Mladost donio je odluku te istu usuglasio s igračima oko načina isplate obaveza igračima uslijed epidemije bolesti COVID-19.

Počevši od 1. travnja do nastavka natjecateljske sezone potpisani ugovori s igračima kluba redefinirat će se na način da će klub svima za mjesece travanj, svibanj, lipanj i srpanj obračunati jednu trećinu ugovornih iznosa za taj mjesec. Druga trećina će se obračunati ako se natjecanje nastavi, dok bi se trećina ugovorne mjesečne obveze za ostatak ove natjecateljske sezone otpisala te se ne bi obračunavala.

Uz udar na zdravstveni sustav, epidemija bolesti COVID-19 imat će brojne negativne efekte na ekonomiju koji će se osjetiti i na sportu. Budući da je prekidom natjecanja i treninga HAVK Mladost ostao bez prihoda od članarina i sponzora ovim potezom klub nastoji osigurati optimalno funkcioniranje, stoji u priopćenju HAVK Mladosti.
Foto: Dino Ninković

Foto: Dino Ninković

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!