10:37 / 06.02.2021.

Autor: M.Š./HRT

Hamilton još nije potpisao novi ugovor, problem je novac?

Formula 1 - Mercedes

Formula 1 - Mercedes

Foto: Ilustracija / Pixabay

Bivši vozač Formule 1, Ralf Schumacher, osvrnuo se na sagu oko potpisivanja novoga ugovora između Mercedesa i Lewisa Hamiltona, aktualnog, sedmerostrukog svjetsko prvaka u Formuli 1.

U razgovoru za Speedweek poručio je da je sramota i zapravo vrlo neugodna činjenica da je veljača, a da svjetski prvak nije potvrđen kao vozač Mercedesa u sljedećoj sezoni.

- Slušam da je stvar u novcu, nadam se da to nije istina. Hamilton bi trebao shvatiti da u ovim vremenima ne možeš tražiti 100% od onoga što si naumio, poručio je Ralf Schumacher.

Sve se više po autmobilističkim portalima nagađa i o mogućnosti da Lewisa Hamiltona u Mercedesu zamijene s Georgeom Russellom.

- Nisam u glavi Lewisa niti u poziciji izvršnog direktora ekipe Mercedes Tota Wolffa, poručio je CEO Formule 1 Stefano Domenicali, komentirajući je li novac jedini razlog zašto ugovor još uvijek nije potpisan. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!