Glasnoviću i Germinu izmaknulo finale, Cernogoraz podbacio

16.05.2019.

13:06

Autor: M.M./Hina

default error photo
Glasnović je sa 121 pogotkom u kvalifikacijama završio na 10. mjestu, Germin je sa 120 pogodaka bio 11., a Cernogoraz sa 117 pogodaka 46.
Hrvatski strijelci Anton Glasnović, Marko Germin i Giovanni Cernogoraz na natjecanju Svjetskog kupa u trapu u južnokorejskom Changwonu nisu uspjeli izboriti nastup u finalu, a samim time niti ispuniti normu za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine.

Glasnović je sa 121 pogotkom u kvalifikacijama završio na 10. mjestu, Germin je sa 120 pogodaka bio 11., a Cernogoraz sa 117 pogodaka 46.

Glasnoviću je plasman u finale izmaklo za jedan pogodak, a propustio ga je u posljednjoj petoj seriji kada je promašio dva puta. Po Germina, kojemu je finale izmaklo za dva pogotka, kobna je bila treća serija u kojoj je imao tri promašaja.

Olimpijski pobjednik iz Londona 2012. Cernogoraz nije imao dobro natjecanje i završio je pri dnu redoslijeda.

Još ranije je nastup u Tokiju izborio osvajač zlata u ovoj disciplini u Rio de Janeiru 2016. Josip Glasnović.

Plasman na OI u Tokio u Chengwonu su izborili pobjednik Cipranin Andreas Makri i drugoplasirani Britanac Matthew John Coward-Holley.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!