Fury: Uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu

10.10.2021.

08:18

Autor: I.L./HRT

Tyson Fury

Tyson Fury

Foto: Steve Marcus / REUTERS

Nakon trijumfa nad Amerikancem Deontayem Wilderom, britanski boksač Tyson Fury bio je razočaran reakcijom suparnika. Navodno je Fury prišao Wilderu i pokušao ga zagrliti, no Amerikanac mu nije uzvratio. 


- Ja sam sportaš, htio sam mu pokazati ljubav i poštovanje, ali on nije uzvratio. Molim se za njega, rekao je Fury dodavši kako je Wilder loš gubitnik. - Da budeš veliki borac moraš imati poštovanja, a on ga danas nije imao i to je to. Ogorčen je gubitnik, idiot. Ali kako je rekao veliki John Wayne, dušo, ja sam napravljen od čelika i željeza.

Iako ga je suparnik razočarao svojim nesportskim ponašanjem, Fury ističe kako je borba bila sjajna, dostojna bilo koje trilogije u povijesti ovog sporta, a Wilder težak protivnik.

- Srušio me par puta, patio sam, Wilder je jak udarač. Bila je to sjajna borba. Neću smišljati nikakve isprike. Wilder je vrhunski borac i dobro me namučio za ove novce. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on prvi iza mene. Nikada nemojte sumnjati u mene.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!