13:46 / 18.02.2019.

Autor: A.M./HRT

Filipović se vratio u Zagreb: Samo se želim naspavati

Mirko Filipović u zagrebačkoj zračnoj luci (Foto: Igor Šoban/PIXSELL)

Mirko Filipović u zagrebačkoj zračnoj luci (Foto: Igor Šoban/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nakon što je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Roya Nelsona na Bellator 216 spektaklu u SAD-u Mirko Cro Cop Filipović vratio se danas nešto iza 13 sati u Zagreb.
Nakon što je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Roya Nelsona na Bellator 216 spektaklu u SAD-u, što mu je bila 10. uzastopna pobjeda, Mirko Cro Cop Filipović vratio se danas nešto iza 13 sati u Zagreb.  - Zadovoljan sam, bila je to teška borba za mene, ali sve je dobro prošlo, rekao je. Opovrgnuo je da se čuo s Nelsonom i da su dogovorili treći meč. - Ne, nije me zvao, nego mi je poslao poruku na Instagramu. Čestitao mi je i rekao da bi volio još jednu borbu sa mnom. Ja sam mu pristojno odgovorio da, što se mene tiče, zašto ne, ali čisto sumnjam da će biti nešto od odgovora, napravio je cirkus. Inače, Bellator će imati spektakl u Londonu 22. lipnja, pa je logično očekivati da bi to mogao biti datum Filipovićeve sljedeće borbe. - Ne znam ništa, samo se želim odmoriti, malo naspavati i to je to, jedini je plan koji je Mirko podijelio s novinarima u zagrebačkoj zračnoj luci.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!