17:23 / 13.04.2019.

Autor: I.L.K./Hina

Etlinger u borbi za broncu na EP-u u hrvanju

Dominik Etlinger (Igor Kralj/PIXSELL)

Dominik Etlinger (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvač Dominik Etlinger borit će se u nedjelju za brončano odličje na Europskom prvenstvu.
Hrvač Dominik Etlinger borit će se u nedjelju za brončano odličje na Europskom prvenstvu grčko-rimskim načinom u Bukureštu, dok će u repasaž isti dan Ivan Lizatović.

Dominik Etlinger je u kategoriji do 72 kilograma u prvoj borbi pobijedio Srbina Sebastiana Nađa s 9-1, pa Azerbajdžanca Ulvu Ganitadea 7-2, da bi u četvrtfinalu bio bolji od Poljaka Lucjana Bernateka s 4-2. U polufinalu je Etlinger izgubio od Rusa Abuazida Mancugova (0-9), pa mu u nedjelju predstoji borba za broncu s protivnikom iz repasaža.

Ivan Lizatović je u kategoriji do 60 kilograma izgubio od Moldavca Victora Ciobanua s 1-3, ali je njegov protivnik izborio finale, a time i povukao Ivana u repasaž, u kojem se u nedjelju bori s Bugarinom Spasovim.

Filip Šačić je u kategoriji do 82 kilograma izgubio od Turčina Emraha Kusa (5-7), ali nažalost, Turčin je izgubio u polufinalu, pa je to bio kraj za Filipa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!