14:07 / 20.09.2018.

Autor: HRT

EP stolni tenis: Porazi Hrvata u parovima

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Svih troje hrvatskih predstavnika u konkurenciji parova na Europskom stolnoteniskom prvenstvu u Alicanteu okončali su svoj nastup u 1. kolu.
Svih troje hrvatskih predstavnika u konkurenciji parova na Europskom stolnoteniskom prvenstvu u Alicanteu okončali su svoj nastup u 1. kolu. Mateja Jeger i Dorina Srebrnjak su u 1. kolu ženskih parova izgubile od Njemica Nine Mittelham i Kristin Lang sa 0:4 (4:11, 2:11, 8:11, 8:11) dok je Filip Ćipin sa Švicarcem Lionelom Werberom u 1. kolu muških parova izgubio također sa 0:4 (7:11, 7:11, 2:11, 9:11) od prvih nositelja Nijemca Patricka Franziske i Danca Jonathana Grotha. Kasnije u četvrtak na rasporedu su susreti 1. kola u pojedinačnoj konkurenciji. Mateja Jeger će u konkurenciji stolnotenisačica igrati protiv Mađarice Dore Madarsz, dok će u konkurenciji stolnotenisača Andrej Gaćina za suparnika imati Belgijanca Martina Allegra, Tomislav Pucar će igrati protiv Austrijanca Stefana Fegerla, a Frane Kojić protiv Francuza Emmanuela Lebessona.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!