12:20 / 13.04.2019.

Autor: M.M./Hina

EP hrvanje: Starčević bez borbe za medalju

Božo Starčević (Igor Kralj/PIXSELL)

Božo Starčević (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Niti jedan od trojice hrvatskih hrvača koji su nastupili u subotnjem repesažu na EP-u u Bukureštu nije uspio stići do borbe za brončano odličje.
Niti jedan od trojice hrvatskih hrvača koji su nastupili u subotnjem repesažu na Europskom prvenstvu u Bukureštu nije uspio stići do borbe za brončano odličje.

Najbliže borbi za medalju stigao je Božo Starčević u kategoriji do 77 kilograma, on je u prvoj borbi svladao Ukrajinca Mikolu Daragana sa 6-1, no potom je izgubio od srpskog reprezentativca Viktora Nemeša sa 0-4.

Ivan Huklek u kategoriji do 87 kilograma i Ante Milković u kategoriji do 130 kilograma izgubili su u svojim prvim borbama repesaža, bolji od Hukleka je sa 4-3 bio Mađar Erik Szilvassy, dok je Milkovića s uvjerljivih 10-2 pobijedio Azer Sabah Šarijati.

Kasnije tijekom subote nastupit će još trojica hrvatskih reprezentativaca, Ivan Lizatović će u kategoriji do 60 kilograma za prvog suparnika imati Moldavca Victora Ciobanua, Dominik Etlinger će se u kategoriji do 72 kilograma boriti protiv Srbina Sebastiana Nađa, a Filip Šačić u kategoriji do 82 kilograma protiv Turčina Emraha Kusa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!