09:16 / 20.05.2018.

Autor: L.M./HRT

Enes Garibović pobjednik "Super eight" karate turnira

Foto: Boris Jelavić

Foto: Boris Jelavić

Foto: - / -

Hrvatski karate reprezentativac Enes Garibović pobjednik je tradicionalnog međunarodnog karate turnira "Super eight" što se održao u Zagrebu.
Hrvatski karate reprezentativac Enes Garibović (KK Varaždin) pobjednik je tradicionalnog međunarodnog karate turnira "Super eight" što se održao u Zagrebu. U finalu je sudačkim preglasavanjem 4-1 svladao kolegu iz reprezentacije Anđela Kvesića (KK Hercegovina Zagreb), jer u dvoboju nije bilo bodova.

Enes je u "Plavoj skupini" bio bolji od Srbina Uroša Mijalkovića s 3-1, Egipćanina Ahmeda El Masrya 1-0, te karatiste Azerbajdžana Aykhana Mamayeva još jednom sudačkim preglasavanjem, budući da je borba završila bez bodova 0-0.

U "Crvenoj skupini" Anđelo Kvesić je također osvojio prvo mjesto u skupini ostvarivši sve tri pobjede. Svladao je  Kanađanina Daniela Gaysinskog 3-2, Mađara Gabora Harspatakija 3-1 i Slovenca Matiju Matijevića 1-0.

U susretu za treće mjesto Egipćanin Ahmed El Masry slavio je protiv Slovenca Matijevića sa 6-1.

Reportažu sa "Super eight" turnira možete pogledati na našem Drugom programu od 17 sati.Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!