11:49 / 06.01.2021.

Autor: A.M./HRT

Emotivni Elias Kolega: Ovo nema ni Austrija

Elias Kolega

Elias Kolega

Foto: - / -

Hrvatski skijaški reprezentativac Elias Kolega ne sudjeluje na Snježnoj kraljici zbog ozljede. Za HRT je rekao kad očekuje povratak.
Hrvatski skijaški reprezentativac Elias Kolega ne sudjeluje na Snježnoj kraljici zbog ozljede. Za HRT je rekao kad očekuje povratak i prokomentirao ovogodišnju sljemensku utrku. - Zadovoljan sam tijekom oporavka. Danas se vraćam na rehabilitaciju u Selce, rekao je. O datumu povratka ne želi previše nagađati...
- Prvi put sam se malo požurio s povratkom, pa mi se ozljeda obnovila. Vidjet ćemo, nadam se da će to proći što prije, ali neću se žuriti, rekao je Elias Kolega koji je nakon prve vožnje pokazao emocije. - Žao mi je da nisam s dečkima sada gore. Mi smo zemlja s jednom stazom, a pogledajte te velesile. Mislim da danas ni Austrija ovo nema, a pogledajte kakve uvjete imaju. Nismo svjesni kakvo je to čudo, na rubu sam suza, ispričavam se svima , rekao je Elias nakon što su sva četvorica hrvatskih skijaša izborila drugu vožnju.

Posebno je bio sretan zbog brata Samuela koji je prvi put u karijeri uzeo bodove u Svjetskom kupu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!